top of page

Збір на DJI Mavic 3 для 28-ї бригади, група «Курта»

Оновлено: 1 лют. 2023 р.

Доброго вечора, ми з України! Військові від усього серця дякують всім нам за роботу та за спорядження, яке допомагає знищувати ворога і приносить неабиякі результати! Тож ми не зупиняємось і оголошуємо новий великий збір на DJl Mavic 3 для військових у гарячій точці під Бахмутом!

Коптер має доволі велику вартість, але це обумовлено наявністю у нього оптичного зуму, замість цифрового. Ця характеристика сприяє більш точному корегуванню вогню і скиданню гранат на противника, а також якіснішій аеророзвідці.


🎯 Ціль: 89 900.00 ₴


🔗 Посилання на банку


💳 Номер картки банки

5375411203228940


Друзі, пам’ятаємо, що завтра – на один день ближче до перемоги, тож донатимо на ЗСУ вже сьогодні! Слава Україні! Героям Слава! 🇺🇦


UPDATE:


Раді всіх вітати! Поспішаємо повідомити, що збір на DJI Mavic 3 закритий, а військові отримали свою «пташку», яка допомагатиме знищувати ворога під Бахмутом. Початкова сума становила 89 000 грн, але вже після оголошення вартості коптеру і початку зборів військові повідомили нам про необхідність наявності 600 прошивки в «мавіку», що збільшує ціну товару на 14 000 грн. Тож ми придбали коптер дорожче, з необхідною прошивкою, і закрили цей збір частково з власних коштів.


Окрім швидкої закупівлі товару, яка була здійснена завдяки вашим внескам, військові отримали подарунки від благодійників жучків – каву та цигарки.


Витрачено коштів:

  • DJI Mavic 3 –104 000 ₴

  • Блок цигарок – 759 ₴

  • Кава – 166 ₴

  • Доставка товару – 1 079 ₴


Загальна сума: 106 004 ₴


Щира подяка всім, хто долучився до даного збору! Додатковий фотозвіт особисто від військових можна переглягути за інстаграм посиланням.









186 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page